Nederhoff-plants

Internationaal groothandel in tuinplanten

Ons bedrijf

nederhoff plant ons bedrijfNederhoff-Plants is een internationale groothandel in tuinplanten. Wij zijn gespecialiseerd in de import van een groot assortiment bomen en planten vanuit geheel Europa.

Door het directe contact met onze medewerkers in diverse toonaangevende boomkwekerij regio's in Europa zijn wij in staat snel in te spelen op de wensen van onze klanten.
We bieden een groot assortiment in de meest uiteenlopende soorten en maten.

Nederhoff-Plants is in 2001 opgericht met als doelstelling het in Nederland reeds bestaande assortiment uit te breiden.

Nederhoff-Plants heeft sinds de start een enorme groei meegemaakt. Onze doelstelling is niet alleen een kwalitatief goed product te leveren, maar vooral ook de klant adviseren en begeleiden. Wij zijn gespecialiseerd in exclusieve bomen en planten in zeer diverse soorten en maten.

Door de samenwerking met onze buitenlandse partner kwekerijen in de toonaangevende boomkwekerijcentra zijn wij in staat om een uniek en compleet assortiment te leveren voor elk project, waar ook ter wereld.

Nederhoff-Plants is een traditioneel familiebedrijf van inmiddels de 4e generatie boomkwekers.

Voor ons staat tevredenheid van onze klanten centraal en wij zijn ervan overtuigd dat een goede begeleiding en advies voor ieder project essentieel is om te slagen.

 nederhoff plant ons bedrijf2

Voor ons staat tevredenheid van onze klanten centraal en wij zijn ervan overtuigd dat een goede begeleiding van onze kant daarbij noodzakelijk is.

Neem voor meer informatie contact met ons op