Nederhoff-plants

Internationaal groothandel in tuinplanten

Aflevering en transport

nederhoff plant afleverNederhoff-Plants is onder andere gespecialiseerd in grote bomen en planten. Het vervoeren van deze grote bomen en planten is specialistenwerk.
Nederhoff-Plants heeft voor het vervoer van de diverse beplanting diverse speciaal hiervoor ingerichte vrachtauto's, met gespecialiseerde chauffeurs die het laden en lossen op een goede en veilige manier kunnen begeleiden. Hiermee kunnen wij de planten afleveren op uw eigen overslagterrein, of direct op het werk waar de beplanting geplaatst gaat worden.
Naar wens van de klant kan het vervoer ook plaats vinden via een transporteur, of kunnen de planten opgehaald worden met eigen vervoer.


Het vervoer van de extreem grote en zware bomen doen wij in nauwe samenwerking met een gespecialiseerd bedrijf, met laad- en loskraan. In overleg kunnen we ervoor zorgen dat met deze kraan de boom gelijk geplaatst wordt.

Speciaal voor collega (export)handelaren kunnen wij de planten voor transport klaarzetten op cc-containers (de zogenaamde deense karren) of blokpallets.

nederhoff plant aflever2

Neem voor meer informatie contact met ons op.