Nederhoff-plants

Internationaal groothandel in tuinplanten

Wilkomme bei Nederhoff Plant Boskoop

Nederhoff-Plant is een internationaal georienteerd bedrijf dat is gespecialiseerd in de export van een uitgebreid assortiment tuinplanten voor zowel de professionele als de institutionele markt, in het binnenland maar vooral in het buitenland.

Door het directe contact met onze medewerkers in diverse toonaangevende boomkwekerij regio's in Europa zijn wij in staat snel in te spelen op de wensen van onze klanten.
We bieden een groot assortiment in de meest uiteenlopende soorten en maten.

nederhoff plant aflever

Aflevering en transport

Nederhoff-Plant heeft voor het vervoer van de diverse beplanting diverse speciaal hiervoor ingerichte vrachtauto's, met gespecialiseerde chauffeurs die het laden en lossen op een goede en veilige manier kunnen begeleiden.

Lees meer

nederhoff plant ons bedrijf2

Onze producten

Onze doelstelling is niet alleen een kwalitatief goed product te leveren, maar vooral ook de klant adviseren en begeleiden. Wij zijn gespecialiseerd in exclusieve bomen en planten in zeer diverse soorten en maten.

Lees meer

nederhoff plant ons bedrijf

Neem contact op

Voor ons staat tevredenheid van onze klanten centraal en wij zijn ervan overtuigd dat een goede begeleiding en advies voor ieder project essentieel is om te slagen.

Lees meer

Nederhoff Plant Boskoop: Pinus pentaphylla Bonsai
Nederhoff Plant Boskoop: Wagenpark
Nederhoff Plant Boskoop: Ligustrum delavayanum vormsnoei
Nederhoff Plant Boskoop: Locatie solitairenpark